Reiki

Reikihoito

Reikihoito on rauhoittava energiahoito, joka auttaa ylläpitämään fyysistä ja henkistä tasapainoa. Reiki-hoitaja välittää käsiensä kautta hoidettavalle universaalia (=Rei) elämänvoimaenergiaa (=Ki). Länsimaissa tunnettu Reiki-tekniikka on peräisin Japanista. Reiki edistää laajasti hyvinvointia ja käynnistää kehon oman paranemisprosessin. Lue lisää Reiki-hoidosta.

135.jpg

Reikihoidossa ollaan vaatteet päällä, eikä hoidossa käytetä voimakkaita hierontaotteita. Reiki on turvallinen hoitomuoto, joka ohjautuu aina vastaanottajan korkeimmaksi parhaaksi. Reiki nostaa kehon värähtelytaajuutta, kiihdyttää solujen uusiutumista sekä selkeyttää ajatuksia ja tunteita. Se on hyvin yksinkertaista ja silti tehokasta.

30 min. hoito: Hoidon vastaanottajana istut tuolilla, ja virratan käsieni kautta Sinulle universaalia elämänenergiaa. Reiki on puhdasta valoa ja rakkautta, jota on maailmankaikkeudessa rajattomasti. Hoidossa saat vastaanottaa universumin lempeää hoitavaa energiaa juuri sen verran kuin kehosi ja mielesi tarvitsee kyseisellä hetkellä.

60 min. hoito: Hoitopöydällä tehtävä tunnin kestävä reikihoito on vielä rentouttavampi kuin lyhyt tuolihoito. Tunnin aikana saat maata mukavasti, kun reiki hoitaa ja eheyttää koko olemustasi.

Reikihoitoon tulijalle: On suositeltavaa juoda runsaasti vettä hoitopäivänä sekä syödä kevyesti.

Haluatko itse oppia tekemään Reiki-hoitoja? Tervetuloa Reiki-kurssille!