Työpajat

Impro-meditaatio

img_0481

Onko elämästäsi tullut liian vakavaa? Oletko jumittunut samoihin uriin? Pelkäätkö esiintymistä? Kaipaatko yhteisöä? Etkö uskalla ottaa tilaa tai ärsyttävätkö sinua arat ihmiset? Haluatko oppia käyttämään ääntäsi ja kehoasi tehokkaammin ja tietoisemmin sosiaalisissa tilanteissa? Sanotko aina EI varmuuden vuoksi? Sanotko aina JOO, vaikket haluaisi? Haluatko oppia ilmaisemaan ja säätelemään tunteitasi? Haluatko oppia olemaan enemmän läsnä tässä ja nyt?  Jos vastasit kyllä yhteen tai useampaan kysymykseen, niin tämä on juuri Sinulle!

Impro-meditaatio on aikuisille suunnattu työpaja, jossa harjoitellaan improvisaation keinoin heittäytymistä, rohkeutta olla esillä, tunneilmaisua, vuorovaikutustaitoja, epäonnistumisen sietoa sekä pelkojen kohtaamista helposti, kevyesti ja huumorilla. Työvälineinä ovat teatteri-, tanssi- ja ääni-improvisaatio sekä erilaiset pelit ja leikit. Työpajan lopuksi rauhoitutaan tekemällä ohjattu meditaatio, kehon ja mielen rentoutus tai mielikuvamatka.

Improvisaatiossa pääset kiinni luovuutesi virtaan, kokeilemaan ilmaisualueesi laajentamista ja testaamaan omaa epämukavuusaluettasi turvallisesti luottamuksellisen ryhmän kanssa. Meditaatiossa puolestaan saat hiljentyä ja voimaantua oman sisäisen olemuksesi äärellä.

Kukin impro-meditaatio-työpaja on sisällöltään ainutkertainen kokonaisuus, joka muodostuu osallistujiensa näköiseksi. Vetäjänä teatteri-ilmaisun ohjaaja Outi Ivaska.

KERÄÄ IMPRO-PORUKKA JA PYYDÄ TARJOUS: eudokiatmi (at) gmail.com