Reiki 1 -kurssi

REIKI 1 -KURSSI (SHODEN)
Reiki-menetelmä on alunperin Japanista, ja sana Reiki voidaan suomentaa henkisen tietoisuuden ohjaamaksi elämänvoimaenergiaksi.

img_3235Reiki on läsnä kaikkialla maailmankaikkeudessa, ja sitä voidaan välittää käsien kautta. Kuka tahansa oppii helposti käyttämään tätä universaalia parantavaa energiaa asianmukaisen Reiki-vihkimyksen myötä. Reikin eheyttää kokonaisvaltaisesti kehoa, mieltä ja henkeä. Se edistää hyvinvointia näillä kaikilla kolmella tasolla (keho-mieli-henki) ja auttaa siten ylläpitämään hyvää henkistä ja fyysistä terveyttä. Kun olet saanut Reiki-vihkimyksen, niin kykysi yhdistyä Reikiin säilyy koko elämäsi ajan.

Ensimmäinen Reiki-taso kestää noin 15 tuntia jaettuna 2-4 peräkkäiselle päivälle. Reiki 1 on japaniksi Shoden, aloittelijataso. Reiki-opinnot tapahtuvat aina koulutetun Reiki-opettajan eli Reiki Masterin opastuksella, lähikontaktissa.

Seuraavat asiat sisältyvät Reiki 1 -kurssiin:

-Reikin historia ja teoriaa Reiki-energiasta: mitä se on ja kuinka sitä voidaan käyttää
-Kaksi meditaatiotekniikkaa:
1) Gassho – ”Kaksi kättä yhdessä” meditaatio mielen hiljentämiseksi ja keskittämiseksi
2) Joshin Koki Ho – puhdistava hengitysmeditaatio
-Reikin hoitotekniikat: itsehoito ja toisen henkilön hoito
-Reiki-vihkimys (4 viritystä / henkilö)

Saat myös:
-Kirjallisen Reiki-manuaalin, jossa on käytännön ohjeet hoitoihin sekä teoriaa
-Reiki 1 -tason todistuksen
-Lounaan ja teet / kahvit kurssipäivinä

Reiki-vihkimys on rituaali, jossa Reikin välittämiskyky avataan oppilaalle. Vihkimyksen toimittaa Reiki Master – henkilö joka on pätevöitynyt Reiki-opettajaksi eli suorittanut Reiki 3-tason (Shinpiden = mysteeritaso). Länsimaissa Reiki-opettajasta käytetään yleensä nimitystä Reiki Master.

Ensimmäisen Reiki-vihkimyksen jälkeen kykysi välittää Reikiä on elinikäinen. Itsestäsi riippuu kuinka paljon hyödynnät sitä päivittäisessä elämässäsi. Aloittelijatason suorittaneena voit käyttää Reikiä itsesi sekä läheistesi hoitamiseen.

Kouluttaja: Outi Ivaska, Reiki Master (Usui Shiki Ryoho = Usuin luonnollinen parantamismenetelmä)

Outi Ivaska sai ensimmäisen Reiki-vihkimyksensä 2006. Siitä lähtien hän on jatkanut Reikin harjoittamista ja opiskellut neljän eri Reiki Masterin opastuksella Suomessa. Hän valmistui Reiki Masteriksi marraskuussa 2013.