Aguahara

Aguahara-vesirentoutus 60 min. 60e

Katso tästä Aguahara-video!

Aguahara-hoidossa antaja ja vesi kannattelevat vastaanottajan kehoa saaden lempeiden ja tarkoituksenmukaisten liikesarjojen avulla vastaanottajan rentoutumaan asteittain. Mieli ja keho voivat vapautua stressistä ja jännityksistä veden lähes painottomassa kolmiulotteisessa syleilyssä. Vesi on puhdistava elementti, niin fyysisellä kuin psyykkiselläkin tasolla. Vesi voi auttaa Sinua vapautumaan mm. epävarmuudesta, peloista, häpeästä ja liiallisesta tarpeesta kontrolloida asioita. Vesi voi tuoda elämääsi lisää virtaavuutta, iloa, luottamusta ja rakkautta.

OTE ASIAKASPALAUTTEESTA: 

1. HOITOKERTA: ”Hoito rentoutti hyvin ja koko illan oli kevyt olo. Tuntuma oli monin tavoin miellyttävä, leijuminen vedessä samoin sinun taitavat käsien, jalkojen ja vartalon liikkeet, joilla ohjasit minua, tuntuivat mukavilta. — Veden alle meno tuntui sinun ohjaamanasi täysin turvalliselta ja miellyttävältä. Erittäin positiivinen kokemus kaikin puolin. Ajan kuluminen yllätti minut. Aika suorastaan lensi ja oli vaikea uskoa miten 40 minuuttia vilahti hetkessä. Hoidon aikana en nukahtanut, kuten joskus klassisessa hieronnassa, joten se ei selitä ajan kulun tuntua..”
2.HOITOKERTA: ”Olo on rentoutunut ja levollinen. Lihakset ja nivelet voivat ja liikkuvat hyvin. Sukellukset tuntuivat todella hauskoilta ja olivat oikein miellyttävä kokemus. Nyt hoidon jälkeen on myös hyvin vapautunut ja energinen olo. Aguahara tuntuu monella tavalla miellyttävältä ja vapauttavalta. Sillä on minulle myös selviä mielialaa kohottavia vaikutuksia fyysisen hyvän olon lisäksi.”

Teen Aguahara-hoitoja pääkaupunkiseudulla lämpimässä vesialtaassa (30-37 astetta), jossa vedenpinnan korkeus on 110-130 cm. Aguahara-sessio voidaan toteuttaa esim. uimahallissa, jossa on sopiva terapia-allas.

Voit tiedustella Aguahara-hoitoaikoja sähköpostitse (ks. Yhteystiedot)!